Regie Letselschade expert PLUS

Soms verlies je onverwachts de regie over je leven. Bij letsel na een ongeval bijvoorbeeld. Je lijdt schade, materieel of immaterieel, en krijgt te maken met een verzekeraar en allerlei instanties. Je hebt hier nog nooit mee te maken gehad. Dus ben je op zoek naar een letselschade expert.

Letselschade expert PLUS

Bij Regie zijn we niet alleen expert op het gebied van letselschade, we doen meer. Regie Letselschade & coaching neemt de regie van je over. We inventariseren de schade, zorgen dat de aansprakelijkheid wordt vastgesteld en regelen de financiën. Veelal gratis. En je weet precies waar we voor jou mee bezig zijn, omdat we gebruik maken van een online dossier. Helder en transparant.

Aandacht en respect voor letselslachtoffers

Aandacht en respect. Dat is wat wij letselslachtoffers bieden. Naast de hoogwaardige juridische dienstverlening die je van een letselschade expert mag verwachten. Dat maakt ons uniek!

Letsel expertise

Regie Letselschade & coaching is in 2011 door mr. Brenda Oonk opgericht. Zij is jurist en sinds 1999 werkzaam als letselschade expert en als coach luistert zij met aandacht en respect naar haar gesprekpartners en geeft advies. Een reële schadevergoeding, dat is waar Regie Letselschade & coaching zich samen met jou sterk voor maakt. Geen lange procedures, maar een vakkundige, doortastende aanpak met kennis van zaken door een letselschade expert. En met persoonlijke aandacht en begeleiding waar dat wenselijk is.

Door heel Nederland

Regie Letselschade & coaching is gevestigd in Heerde op de Veluwe. Ons werkgebied is heel Nederland. Onze letselschade expert neemt graag contact met je op.

Welkom bij Regie Letselschade & coaching!

 

 

Nieuws >>
Referenties >>
)) Ik heb Letselschade

Neem contact op voor letselschade advies

)) Bel 0578 618 788