Wie is Brenda Oonk en wat doet ze voor je

portret-web.pngMr. Brenda Oonk (1971) studeerde privaat- en ondernemingsrecht aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Zij is sinds 1999 werkzaam als letselschade jurist en heeft de PIV opleiding tot gevorderd personenschadebehandelaar in 2004 met goed gevolg afgerond. Brenda is lid van het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS). Ook is zij als kandidaat-register expert ingeschreven bij het Nederlands Instituut van Register Experts (NIVRE)

Brenda heeft bij diverse grote verzekeraars gewerkt, is belangenbehartiger geweest bij een grote rechtsbijstandverzekeraar en heeft gewerkt bij een gespecialiseerd letselschade-kantoor.

Sinds 2005 houdt zij zich ook bezig met het coachen en begeleiden van professionals.

Letselschade-kantoor

In 2011 heeft zij de stap gezet naar een eigen letselschade-kantoor. Haar passie voor het letselvak kan ze zo combineren met haar coachingservaring. 

'Voor mij zijn professionaliteit en betrokkenheid belangrijk. Helder communiceren, afspraak is afspraak. Juridisch scherp wanneer het nodig is, maar met respect en aandacht voor alle partijen. Op een fatsoenlijke manier en in goed overleg. Daar bereiken we gelukkig nog steeds het meeste mee. Ik ben geïnteresseerd in de persoon achter het letsel. Neem een letselslachtoffer bij de hand en coach hem of haar in een periode waarin er veel op zijn of haar pad komt. Ik neem de regie over de letselzaak op me, zodat het letselslachtoffer zich kan richten op zijn of haar herstel. Voortvarend, nuchter. Het leven na een ongeval zo snel mogelijk weer oppakken, dat is wat een letselslachtoffer wil. Wij van Regie Letselschade & coaching zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het letselslachtoffer de regie over zijn of haar eigen leven zo snel mogelijk weer terug krijgt.'

 

Nieuws >>
Referenties >>
)) Ik heb Letselschade

Neem contact op voor letselschade advies

)) Bel 0578 618 788