Regie is er voor iedereen

Wanneer je door schuld van een ander (letsel)schade lijdt, moet de veroorzaker betalen. Zo is dat in het Nederlands recht geregeld. Het vaststellen van letselschade is een ingewikkeld en soms langdurig traject. Slachtoffers zijn meestal niet bekend met de vele medische en juridische knelpunten die bij letselschade een rol kunnen spelen. Het is daarom belangrijk om je te laten adviseren en begeleiden door een deskundige.

Letselslachtoffer

  • heb je een verkeersongeval gehad
  • raakte je gewond op je werk
  • maakte jouw arts een fout
  • heb je een sportongeluk gehad
  • liep je een ziekte op door het werk zoals OPS, RSI of rugklachten
  • heb je schade opgelopen door een gebrekkig product, medicijn of gebouw
  • raakte je gewond door een dier (hondenbeet)

Regie Letselschade & coaching helpt je graag. En we zijn er niet alleen voor zware letselzaken. Ook minder zwaar letsel kan een grote impact hebben op je leven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag letselschade advies.

Je twijfelt? Vraag een second opinion!

Heeft jouw rechtsbijstandverzekeraar, een advocaat of een andere belangenbehartiger jouw zaak in behandeling, maar ben je ontevreden of twijfel je over de voortgang? Leg het dossier dan gratis aan ons voor en wij geven je geheel vrijblijvend ons deskundig oordeel.

Werkgever? Wij verhalen de loonvordering

Wanneer een werknemer uitvalt door een ongeval, betaal je als werkgever de eerste twee jaar 70% van het salaris door. Ook kan het zijn dat er een re-integratietraject opgestart moet worden. Voor al deze kosten geldt: de veroorzaker betaalt. Wij zetten graag onze expertise in om deze kosten te verhalen. Of de werknemer nu door ons bijgestaan wordt of niet. 

 

Nieuws >>
Referenties >>
)) Ik heb Letselschade

Neem contact op voor letselschade advies

)) Bel 0578 618 788