Zo werkt Regie aan jouw letselzaak

Heb je letsel opgelopen? Wacht niet te lang en neem contact met ons op. Wij kunnen ook contact met jou opnemen. Wij inventariseren vervolgens de zaak en bespreken de kansen en mogelijkheden met je. Een eerste advies over jouw letselzaak is altijd gratis!

Bijna alle letselzaken worden buiten de rechter om geregeld. Na een eerste korte inventarisatie beginnen we met het inwinnen van informatie voor het onderhandelingstraject met de tegenpartij.

Persoonlijk gesprek

In een persoonlijk gesprek -bij voorkeur bij jou thuis - wordt pas goed zichtbaar wat er leeft. Welke behoeften heb je, welke ondersteuning zou je willen, en wat is uiteindelijk je hulpvraag? Samen maken we dan een behandelplan. Wie gaat wat doen en wanneer? Wat kun je verwachten? We maken gebruik van een online dossier, waarin je alle relevante informatie vindt. Je kunt realtime meekijken in jouw dossier, zodat je voortdurend goed op de hoogte bent van alles rondom jouw zaak.

Regie Letselschade & coaching neemt de regie van je over, zodat jij je op je herstel kunt richten. Wij behandelen jouw zaak in zijn geheel. We stellen de schade vast en verhalen die voor je. We voeren de aansprakelijkheidsdiscussie en onderhandelen met partijen. Laten onze medisch adviseur de medische informatie opvragen en ons adviseren over het verloop van jouw letsel. Ook op arbeidsdeskundig gebied kunnen we je ondersteunen.

Coaching

Om zo snel mogelijk weer verder te kunnen met je leven heb je soms net dat duwtje in je rug nodig. Wij helpen je bij het duidelijk maken waar je staat en welke stappen er nodig zijn om jouw  (verdere) herstel of je re-integratie te bespoedigen. Dat doen we zelf, of we maken gebruik van professionals uit ons netwerk. 

Gratis letsel chat- en inloopavonden

Regelmatig organiseren wij een gratis letsel chat- of inloopavond. We hebben namelijk gemerkt dat er veel vragen zijn rondom letselschade. Tijdens deze avonden beantwoorden wij graag en geheel vrijblijvend je vragen. Chat gerust mee of kom een keer langs. 

 

Nieuws >>
Referenties >>
)) Ik heb Letselschade

Neem contact op voor letselschade advies

)) Bel 0578 618 788