Wat kost het jou

Onze begeleiding is bijna altijd gratis! Veel mensen denken dat het inschakelen van een letselschade jurist veel geld kost. Dit is een hardnekkig misverstand. Onze kosten worden ingediend bij de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Je hoeft zelf niets voor te schieten. In sommige gevallen kan dat anders zijn, bijvoorbeeld wanneer je zelf ook voor een deel aansprakelijk bent. We zullen het altijd vooraf met je bespreken wanneer je eigen kosten gaat maken. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

Je hebt een rechtsbijstand verzekering

Afhankelijk van de door jou afgesloten dekking, kun je voor het verhalen van letselschade een beroep doen op je rechtsbijstandverzekering. Je bent dit niet verplicht. Het staat jou vrij om een andere belangenbehartiger in te schakelen en te kiezen voor Regie Letselschade & coaching. Omdat onze begeleiding in vrijwel alle gevallen gratis is, maakt het in kosten voor jou geen verschil.

Worden jouw belangen behartigd door een  rechtsbijstandverzekeraar, maar ben je ontevreden of twijfel je over de behandelwijze? Leg de zaak dan geheel vrijblijvend aan ons voor en wij geven je ons deskundige oordeel.
 

Nieuws >>
Referenties >>
)) Ik heb Letselschade

Neem contact op voor letselschade advies

)) Bel 0578 618 788