Nieuws >>
Referenties >>

Schadevergoeding besmette zalm Foppen

Eén oorzaak, maar zoveel verschillende verhalen over wat de gevolgen waren. Daarmee werden wij geconfronteerd nadat in oktober 2012 bekend werd dat de zalm van Foppen besmet was met salmonella. Van ziekenhuis opname tot “slechts” enkele dagen in bed. Inzet van extra personeel om een eigen bedrijf draaiende te houden, oppas voor de kinderen, het moeten annuleren van een feest tot aan het niet mee kunnen doen aan tentamens met een half jaar studievertraging tot gevolg. Persoonlijke situaties, voor iedereen weer anders, die voor extra kosten en ongemak hebben gezorgd. Wij hebben de schade geïnventariseerd en namens onze cliënten een claim ingediend.  We zijn er trots op dat veel van deze claims inmiddels zonder vergaande discussie gehonoreerd zijn en onze cliënten dit vervelende voorval achter zich kunnen laten.                 

  Eén oorzaak, maar zoveel verschillende verhalen over wat de gevolgen waren. Daarmee werden wij geconfronteerd nadat in oktober 2012 bekend werd dat de zalm van Foppen besmet was met salmonella. Van ziekenhuis opname tot “slechts” enkele dagen in bed. Inzet van extra personeel om een eigen bedrijf draaiende te houden, oppas voor de kinderen, het moeten annuleren van een feest tot aan het niet mee kunnen doen aan tentamens met een half jaar studievertraging tot gevolg. Persoonlijke situaties, voor iedereen weer anders, die voor extra kosten en ongemak hebben gezorgd. Wij hebben de schade geïnventariseerd en namens onze cliënten een claim ingediend. We zijn er trots op dat veel van deze claims inmiddels zonder vergaande discussie gehonoreerd zijn en onze cliënten dit vervelende voorval achter zich kunnen laten.  ververVErEén oorzaak, maar zoveel verschillende verhalen over wat de gevolgen waren. Daarmee werden wij geconfronteerd nadat in oktober 2012 bekend werd dat de zalm van Foppen besmet was met salmonella. Van ziekenhuis opname tot “slechts” enkele dagen in bed. Inzet van extra personeel om een eigen bedrijf draaiende te houden, oppas voor de kinderen, het moeten annuleren van een feest tot aan het niet mee kunnen doen aan tentamens met een half jaar studievertraging tot gevolg. Persoonlijke situaties, voor iedereen weer anders, die voor extra kosten en ongemak hebben gezorgd. Wij hebben de schade geïnventariseerd en namens onze cliënten een claim ingediend. We zijn er trots op dat veel van deze claims inmiddels zonder vergaande discussie gehonoreerd zijn en onze cliënten dit vervelende voorval achter zich kunnen latenPersoonlijke situaties, voor iedereen weer anders, die voor extra kosten en ongemak hebben gezorgd. Wij hebben de schade geïnventariseerd en namens onze cliënten een claim ingediend.
We zijn er trots op dat veel van deze claims inmiddels zonder vergaande discussie gehonoreerd zijn en onze cliënten dit vervelende voorval achter zich kunnen latenPersoonlijke situaties, voor iedereen weer anders, die voor extra kosten en ongemak hebben gezorgd. Wij hebben de schade geïnventariseerd en namens onze cliënten een claim ingediend.
We zijn er trots op dat veel van deze claims inmiddels zonder vergaande discussie gehonoreerd zijn en onze cliënten dit vervelende voorval achter zich kunnen laten
         E E ver

)) Ik heb Letselschade

Neem contact op voor letselschade advies

)) Bel 0578 618 788