Veluwse letselschade specialist

Soms verlies je onverwachts de regie over je leven. Bij letsel na een ongeval bijvoorbeeld. Je lijdt schade, materieel of immaterieel, en krijgt te maken met een verzekeraar en allerlei instanties. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Dus ben je op zoek naar een letselschade specialist.

Gespecialiseerd in letselschade

Regie is gespecialiseerd in letselschade. Maar Regie doet meer. Regie Letselschade & coaching neemt de regie van je over. We inventariseren de schade, zorgen dat de aansprakelijkheid wordt vastgesteld en regelen de financiën. Veelal gratis. En je weet precies waar we voor jou mee bezig zijn, omdat we gebruik maken van een online dossier. Helder en transparant.

Letselschade specialist

Aandacht en respect. Dat is wat wij letselslachtoffers bieden. Hoogwaardige juridische dienstverlening, vanzelfsprekend! En doordat wij ons alleen op letselschade richten mogen wij ons met recht letselschade specialist noemen!

Kennis van zaken

Regie Letselschade & coaching is in 2011 door mr. Brenda Oonk opgericht. Zij is jurist en sinds 1999 werkzaam als letselschade specialist. Brenda is lid van het Nederlands Instituut van Schaderegelaars NIS.gif

Heel Nederland

Regie Letselschade & coaching is gevestigd in het Veluwse Heerde maar wij werken landelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Welkom bij Regie Letselschade & coaching!

 

 

Nieuws >>
Referenties >>
)) Ik heb Letselschade

Neem contact op voor letselschade advies

)) Bel 0578 618 788